Hemslöjd

Detta har jag gjort ikväll:
"Halsbandsväska" gjord av två gamla glasögonfodral och satte på ett band på Polaroid fodralet så mina solglasögon inte kommer bli mer repiga!
Detta behöver du för att göra "Halsbandsväskan"
  • Två gamla glasögonfodral (helst i skinn)
  • Någon sorts snöre eller band till att fästa för att kunna använda den som halsband.
  • Nål, tråd, sax och sprättare om det behövs.
Sen är det bara att fixa så som man vill att den ska se ut :)
Ville inte lägga 350 kr på Tshirt store för en, och tyckte också att det är snyggare med egen design!
PS. förlåt för dålig uppdatering, kan säga till mitt försvar att det inte har hänt någonting roligt i mitt liv! DS.
Peace / Ralle

Hade ju sagt att det skulle ha kommit igår...

Hade ju sagt att jag skulle lägga ut bilderna på mina fynd efter torsdagen på stan, så här kommer de:
Cheap mondag farfarströja 50 :-
Tiger kofta 70:-
Skinnjacka från Masens (tillverkad i Malung) 200 :-
Kallar dom här för låga röda hängor men kanske inte är rätt... 40 :-
Peace! / Ralle

Helgen med släkten!

jadu vart ska man börja ? fredagen spenderades med att först ta sig dit och sedan hitta de olika aktiviteterna vi skulle utföra. ( t.ex. rundturer) När vi väl hade hittat en plats och äta efter att i någon timme virrat runt i Göteborgs city så stod en italienskt pasta rätt framför varochen i släkten "Rindom" och när vi sedan var mätta och belåtna så tog vi en promenad ner till Gustaf Adolfs Torg där "Stinsen sightseeing" skulle börja. Därifrån åkte vi i det lilla röda tåget ner till Maratima och sedan för att åka Göteborgshjulet. När vi väl kom till vandrarhemmet var alla jätte trötta så vi drog ihop lite mat för sedan dra oss till säng.



Lördagen blev också ganska stressigt, först liseberg i några timmar för att senare gå till Universeum och titta på lite djur och pröva på hur både hjärnan och en polisutredning fungerar! var  där för två är sedan så hade inte så jätte höga förväntningar på Universeum. Atmosfear var en besvikelse... hade jätte höga förväntningar tills jag "föll" tog inte mer än 2 sekunder och trodde man skulle falla mycket snabbare med den tyngd som alla 36 personer som åkte, också att det är så mycke reklam att den ska vara så snabb höjde såklart mina förväntningar mera... kvällen fick bestå av en varin egengjord sallad och mycke prat om dagen, tycker sånna här helger borde finnas oftare!
Söndagen drog vi ut till Älvsborgs Fästning för en guidad tur av två skådespelare, detta var bra men när turen var över dröjde det inte länge förens det inte fanns något mer att titta på. Stort plus till skådespelarna och deras kunskap om fästningen men tycker det borde finnas mer och titta på när det är så stort som det var. Vi åkte in till fastlandet med nästa båt som också var ganska mycket tur, det började nämligen regna på vägen dit. sedan gick turen mot nordstans shoppingcenter för att hitta någonting ätbart, och thai buffé blev det. Efter att ha proppat i sig (som jag kände mig) ett ton mat var så gick resan hem för "min" bil. Trött var ordet när man var hemma...
PS. Hittade en marknad precis utanför vandrarhemmet på lördagen och som ni har förstått så kan jag inte riktigt hålla i mina pengar så det resulterade i denna:
(Det satt egentligen en vit knapp där men vill byta ut den mot en mer passande)
Peace/ Rasmus

RSS 2.0