Det blev mycket idag...

Just nu är klockan 16:19 och jag har redan hunnit med att: vakna, duscha, äta frukost, dra ner på stan och hitta både budgetfynd och fina gamla klasskompisar. Måste tacka secondhandpeople för deras fina sortiment och också för de som har lämnat in kläder där! klicka HÄR för att komma till deras fina blogg. Nu ska jag fixa ordning mig och lite mat för senare kommer lite vänner hit och grillar oså.
Åker till göteborg imorn så kommer nog behöva ta en "bloggpaus" över helgen... men ni får hålla tillgodo tills på söndag kväll om jag inte får tag i någon data!
PS. Bilder på mina "fynd" kommer på måndag!
Peace / Rasmus!

Dagen blev bäst!

Shoppa, shoppa och åter shoppa... nej men så mycket blev det väll inte, men vi hann med ganska många fynd. Väldigt glad att hitta en "riktig" baseball jacka ifrån märket Majestic Athletic för en billig peng, kommer bild och mer info längre ner i inlägget. Har börjat fundera på hur klassen på gymnasiet kommer bli... om ni inte vet det så vill jag bli kock och har då kommit in på "Restaurang och Livsmedelsprogrammet" på lindengymnasiet här i Katrineholm. Men eftersom min förra klass på Tallås va en av de bättre jag har gått i så känns det som att jag vill att de "sista" åren i skolan ska toppa de på högstadiet. Men men vi får väll se.
Nu till dagens inköp!
Grön Majestic Atheletic jacka " Oakland Athletics" 799 kr 314 kr


Jeansskjorta 249 kr 99 kr


Randigt linne 59 kr 29 kr


T-shirt med tryck 99 kr 29 kr


Mörkgrönt linne med knappar 99 kr 29 kr


Peace / Rasmus

Nkp nästa!

Drar mig till norrköping idag för lite shopping med mikaela!
ha det så bra!
peace / Rasmus

Seriöst

Den som la ut denna kommentar under förra inlägget kan ta sig en funderare hur man beter sig  mot andra ?
så jag ställer frågan nu vem det va ? vågar den personen ta kontakt med mig så kan den få göra det, skulle gärna vilja veta vem det är ?

I want a ticket to anywhere, maybe we make a deal

Sitter och lyssnar på fin musik på min begränsade spotify och tittar på kläder från http://www.asos.com/. Imorgon tror jag drar till norrköping om jag får sällskap dit! typ shoppa lite och sedan lämna in min "skit" mobil.
peace ! /rasmus

Tack för kvällen

Ville bara säga tack till alla som man träffade igår! just nu sitter jag och lyssnar på Bob dylan och sörjer att jag inte drog till borlänge för peace and love för att se honom... Men får vara glad att jag lyssnar på honom nu !
Har ingen bild på gårdagens outfit så ni får stå ut med en "ihopklippt" bild:
Tror dagen kommer spenderas med att vänta på F eftersom hon inte har någon tidsuppfattning såsom "snart" blir 5 timmar. Kanske skriver lite mera ikväll!
Btw...
Svarar på frågan om avsändaren använder för och efternamn!
Peace / Rasmus

Hoppas dagen fortsätter imorgon också

Sitter/ligger och lyssnar på Timubuktu och tänker, ska nog träffa fina personer ikväll. Hoppas på det!
typ saknar dig men vågar inte säga det till någon... oh va tjejig jag är allstå men vissa ord måste sägas, vet nog inte riktigt själv vad jag skriver. Ni får ha det så bra!
Peace / Rasmus

Ingen tid för ceremonier

Sitter i sängen iklädd  egengjord "onepice" och lyssnar på Håkan, fin kille det där. Tror att resten av dagen kommer spenderas med min vän Mikaela, och vi drar väll oss till BE THE ONE 2011, Delfinal 3 i Musikens Hus. Som ni alla vet är jag väldigt musikintresserad så hoppas att det bjuds på bra musik och att kvällen blir bra! 

peace / Rasmus Rindom

RSS 2.0